Toimitusehdot


Yleistä

Liljan puoti on Lilja graphicsin ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Lilja graphics (2880306-7). Lilja graphics pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland. Voit maksaa ostokset monipuolisesti niin verkkopankin kautta, luottokortilla, laskulla kuin osamaksullakin, turvallisesti ja helposti. Lue lisää maksuehdoista maksunvälittäjän omilta sivuilta;


https://checkout.fi/materiaalit/maksuehdot/


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Huomioithan, että sähköinen toimitus on tarkoitettu vain digitaalisille tuotteille. Mikäli tilauksesi sisältää muita tuotteitamme, tai ennakkotilaustuotteita, valitse toinen toimitustapa. Lilja graphics pidättää oikeuden perua tilaus tai jättää jatkotilaus toimittamatta kunnes asiakas on maksanut todelliset postikulut.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on varastossa olevilla tuotteilla 2-3 vuorokautta. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Liljan puodin omat tuotteet; Toimitusaika 2-3 vuorokautta

Ennakkotilaustuotteemme yhteydessä on ilmoitettu seuraava ennakkotilauspäivä. Ennakkotilauspäivästä lähtien noudatetaan valmistajan toimitusaikoja, jotka vaihtelevat tuotteen ja valmistajan mukaan.

Tulostamon tuotteet; 7vrk ennakkotilauspäivästä

Elobinan tuotteet 7-14 vrk ja kankaat 1-5 viikkoa ennakkotilauspäivästä

Ennakkotilaustuotteemme saapuvat valmistajalta suoraan asiakkaalle, joten jos teillä on toimitukseen liittyvää kysyttävää ennakkotilauspäivän jälkeen, suosittelemme olemaan yhteydessä valmistajaan. 

Huomioithan, että toimitusaika on aika, joka kuluu tilauksen vastaanottamisesta kuljetusyhtiölle luovuttamiseen. Lilja graphics, tai sen yhteistyökumppanit eivät vastaa kuljetusyhtiöiden aikatauluista tai niissä esiintyvistä viivästyksistä.

Muistathan aina tarkistaa lähetyksen kunnon sitä noutaessasi. Mikäli lähetys on vaurioitunut, tee reklamaatio lähetyksen kuljettaneeseen yhtiöön!


Palautusoikeus

Verkkokaupan tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus, lukuunottamatta digitaalisia tuotteita, kuten tulostusvalmiita printtejä ja tiedostona myytäviä kuvia. Tuotteiden on oltava palautettaessa myyntikuntoisia. Asiakas maksaa palautuksesta koituvat kulut.

Ennakkotilaustuotteet:

Ennakkotilaustuotteilla on kankaita lukuunottamatta myös 14 päivän palautusoikeus. Palautus tulee tehdä Liljan puodille, ei tuotteen toimittaneelle yhteistyökumppanille. Asiakas maksaa tuotteen palautuksesta koituvat kulut, kuten pakkauksen ja postikulut. Myös ennakkotilaustuotteiden tulee olla myyntikuntoisia. Mikäli tuote palautuu sellaisessa kunnossa, ettei sitä voi myydä normaaliin hintaan, pidätämme erotusta vastaavan summan palautettavasta maksusta. Kankaat ovat määrämittaan leikattuina katsottavissa tilaustuotteiksi, emmekä myönnä niille palautusoikeutta.

Ota palautustapauksissa aina ensin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen jessica@liljagraphics.fi

Ilmoittamatta jätettyjä palautuksia ei hyvitetä. Tuotteen noutamatta jättämistä esimerkiksi postista ei myöskään katsota palauttamiseksi.


Tilauksen peruutus


Liljan puoti tarjoaa digitaalisille tuotteille ja yhteistyökumppanille toimitettaville ennakkotilauksille peruutusoikeuden seuraavin ehdoin;

- Digitaalista tuotetta ei ole toimitettu

- Ennakkotilausta ei ole toimitettu yhteistyökumppanille, peruutuksen pitää olla tehty 24h ennen ennakkotilausajankohtaa.


Ota perumistapauksessa aina yhteys sähköpostitse osoitteeseen jessica@liljagraphics.fi

Ennakkotilauksissa sähköpostitse ilmoittamatta jättämiä peruutuksia ei huomioida.


Asiakaspalvelu


Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme!

Liljan puoti / Jessica Pennanen

jessica@liljagraphics.fi


Voit tavoitella meitä myös sosiaalisen median kautta (ei palautus- tai peruutusilmoitukset!)

FB: @liljanpuoti

IG: @liljanpuoti