Tervetuloa Liljan puotiin!

Liljan puoti on verkkokauppa, joka kiinnittää erityistä huomiota tuotannossa syntyvän materiaali- ja varastohävikin määrään, jotta sinä voisit nauttia sisustamisesta ja kauniista asusteista hiukan huolettomammin.

Yhteistyökumppaneinamme toimii ruotsalainen tekstiilialan yritys Elobina Oy, sekä kuopiolainen Tulostamo. Näiden kumppaneiden avulla voimme tuottaa sinulle upeita, kotimaassa suunniteltuja ja pääasiassa euroopassa valmistettuja tuotteita mahdollisimman vähäisellä hävikillä.

Valtaosa kauppamme tuotteista myydään ennakkotilausperiaatteella. Ennakkotilaaminen mahdollistaa tuotteiden valmistuksen juuri tilatuissa määrissä, joka säästää niin energiaa ja materiaaleja, kuin estää varastojen kasvua. Tiedostamme, että varastossa oleva tuote ei lakkaa olemasta, vaan se päätyy lopulta aina jonnekkin. Haluamme varmistaa, että tuotteet päätyvät asiakkaillemme, jotka hoitavat ja arvostavat niitä, jolloin ne palvelevat elinkaarensa loppuun asti.

Myymme myös oman tuotannon tuotteita. Näitä tuotteita valmistamme varastoon pienissä erissä, suosien kotimaisia yrityksiä tuotantoprosessissa. Kiinnitämme huomiota myös tuotteiden raaka-aineiden kotimaisuusasteeseen ja esimerkiksi koruissamme käytetään kotimaista koivuvaneria.

Palvelumme peruspilareihin kuuluu asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen. Siksi autamme mielellämme tilauksen teossa, ja tarjoamme mm. kuosin rakennuksen asiakkaan omista kuvista, vaikkapa lasten piirrustuksista.

Puodin takaa löytyy Lilja graphicsista tuttu yrittäjä, Jessica Pennanen. Olen ulkoasuntoteuttaja, yrittäjä ja perheenäiti Vantaalta. Olen aina ollut yrittäjähenkinen, omapäinen ja seurannut rohkeasti sydäntäni minne se ikinä onkaan minut vienyt. Oli siis lopulta aika luontevaa perustaa oma yritys, ja sillä tiellä ollaan. Nautin asiakaspalvelusta ja kotimaisesta designista, joten kyllä, olen aidosti täällä Sinua varten. Jos sinulla on kysyttävää tuotteista tai toimintaperiaatteistamme, älä epäröi olla yhteydessä minuun. Tavoitat minut helpoiten sähköpostilla, osoitteella jessica@liljagraphics.fi